Brandblusser kopen

Wilt u uw bedrijf of woning van brandblussers voorzien of wilt u onderhoud aan uw brandblussers en Brandblusser kopenbrandslanghaspels laten uitvoeren, Bolderdijk is u graag van dienst, met het beste advies en de oplossing voor úw specifieke situatie.

Waarom een brandblusser kopen bij Bolderdijk Brandpreventie?

  • Bolderdijk levert uitsluitend gekeurde brandblussers
  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrouwbaar met meer dan 40 jaar ervaring
  • Op locatie afgeleverd
  • Bolderdijk hangt de brandblussers voor u op
  • Persoonlijke uitleg over het gebruik van de brandblussers
  • Korte lijntjes

Hoeveel brandblussers kopen?

Hoeveel brandblussers nodig zijn, hangt af van een  aantal factoren. Hoe groot is bijvoorbeeld het risico dat er brand kan uitbreken? Hoe groot is het bedrijf in oppervlakte en het aantal medewerkers? Het brandrisico bepaalt ook de keuze voor een poederblusser of schuimblusser, een CO2-brandblusser of een andere type blusmiddel. Bolderdijk geeft vrijblijvend advies!

Laat uw brandblussers vervolgens keuren door Bolderdijk Brandpreventie

Brandblusser keuring is verplicht in Nederland. Wanneer u dit niet doet draait u na brand mogelijk zelf op voor de schade. Bolderdijk Brandpreventie voert deze brandblusser keuringen uit. Wij zijn een REOB-gediplomeerd bedrijf.

Bolderdijk Brandpreventie biedt keuringen voor verschillende blusmiddelen:

  • Draagbare brandblussers volgens NEN 2559
  • Brandslanghaspels volgens NEN EN 671-3
  • Verrijdbare brandblussers volgens NEN 2659

Bolderdijk brandpreventie voert de jaarlijkse onderhoudskeuringen en de uitgebreide keuringen voor u uit. Ook voor revisie en hervullen bent u bij ons aan het juiste adres. De maximale gebruikstijd van een brandblusser is 20 jaar.

Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Verkoop van evenementen tapijt en brandvertragend flanel. Voor verkoop van brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, brandslang haspels, blusdekens en EHBO-koffers bent u aan het juiste adres.

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdan, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten.

boldedijk_brand_preventie

Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies! Of vul ons contactformulier in.