Brandslanghaspel onderhoud en reparatie


Laat uw brandslanghaspel jaarlijks onderhouden door Bolderdijk Brandpreventie tegen scherpe tarieven

Brandhaspel onderhoud is verplicht in Nederland. Om de 5 jaar dient de brandslanghaspel beproefd te worden, dat houdt in dat de slang afgeperst wordt met de maximaal toelaatbare werkdruk. De slang hoeft hiervoor niet losgekoppeld te worden van de haspel. Als er twijfel bestaat over de toestand van de slang adviseren we u het in de jaarlijkse controle te laten meenemen. Denk hierbij aan uitdrogen of scheurtjes, dit kan reden zijn om meteen tot vervangen van de slang over te gaan.

Wanneer u uw keuringen niet op orde heeft draait u na brand mogelijk zelf op voor de schade. Bolderdijk Brandpreventie voert deze brandhaspel keuringen uit. Wij zijn een REOB-gediplomeerd bedrijf.

Bolderdijk Brandpreventie biedt onderhoud voor verschillende blusmiddelen:

  • Brandslanghaspels volgens NEN EN 671-3
  • Draagbare brandblussers volgens NEN 2559

Bolderdijk brandpreventie voert de jaarlijkse onderhoudskeuringen en de uitgebreide keuringen (elke 5 jaar)voor u uit.

Veel beginnende branden worden geblust met  een brandblusser of brandslanghaspel. Geslaagd blussen gaat samen met regelmatig geïnspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen. Voorkom matig onderhoud en laat uw brandslanghaspel goed afstellen en onderhouden

Wij onderhouden ieder merk en type brandslanghaspel.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt uw brandslanghaspel zelf regelmatig keuren op zaken als aanwezigheid, toegankelijkheid, bruikbaarheid, beschadigingen en gebruiksaanwijzing. Ook is het van belang te controleren of medewerkers weten waar de brandslanghaspels hangen en hoe ze werken.

Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Voor verkoop van evenementen tapijt en brandvertragend flanel kunt u ook bij ons terecht. Tevens verkopen wij brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, blusdekens en EHBO-koffers.

Waarom kiezen voor Bolderdijk

  • Snel een afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Familiebedrijf met korte lijntjes
  • Gecertificeerd en REOB-erkend

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, Belgie en daarbuiten.

boldedijk_brand_preventie

Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies! Of vul ons contactformulier in.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te kunnen beantwoorden. Wij zullen deze gegevens NIET doorspelen aan derden. Zie hier voor onze Privacyverklaring

Kijk ook bij: Brandblusser controleren | Brandblussers huren | Verkoop brandblussers | Blusmiddelen keuren | Brandblusser keuren particulieren | Brandblusser kopen