Wilt u brandblussers huren?

Dan bent u bij Bolderdijk Brand Preventie (BBP) aan het juiste adres. Bij ons kunt u brandblussers huren voor beurzen, feesten of evenementen. Schuimbrandblussers, schuimbrandblussers F (vet) of CO2 blussers. Maar ook branddekens. Wij verhuren alle brandblussers per dag, per week of langer tegen zeer scherpe prijzen. Indien gewenst brengen en halen wij de brandblussers maar u kunt ook langskomen om ze op te halen. Wij zijn gevestigd in de RAI te Amsterdam. Ingang P9.

Een brandblusser huren is noodzakelijk voor optimale brandveiligheid
Brandblussers zijn erg belangrijk voor de brandveiligheid tijdens evenementen en feesten. BBP uit Amsterdam houdt zich al jarenlang bezig met brandpreventie. Veel branden worden met brandblussers geblust. Wij zorgen ervoor dat de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de bluscapaciteit van blussers optimaal is. Wij hebben een ruime sortering aan brandblussers.

Voor meer dan alleen brandblussers huren
Sinds 1968 heeft BBP zich gespecialiseerd in het brandvertragend maken van stoffen en decoraties door impregnatie. Het impregneren vindt plaats volgens norm NEN EN ISO 6941. Ook reeds geïmpregneerde voorwerpen of materialen kunnen door BBP gekeurd en gecertificeerd worden. Dit al sinds 1968 naar tevredenheid van klanten en brandweerkorpsen.

Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam: Uw partner in Brandblusser verhuur!

Heeft u vragen over brandblussers huren, vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 020-5491313 of 06-22485737.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00-17:00 uur. Na 17:00 uur kunt u ons mobiel bereiken. Bolderdijk werkt door heel Nederland, België, Duitsland en daarbuiten.

  boldedijk_brand_preventie

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten:-)

Vraag hier een vrijblijvende offerte voor het huren van blusmiddelen en -dekensAantal schuimblussers / aantal blusdekens

Wij kunnen de blusmiddelen en -dekens bij u afleveren of u komt het ophalen

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te kunnen beantwoorden. Gegevens worden NIET doorgespeeld aan derden. Zie hier voor onze Privacyverklaring.

Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden