Brandslanghaspel afpersen

Laat uw brandslanghaspel om de 5 jaar afpersen door Bolderdijk Brandpreventie tegen scherpe tarieven
Brandhaspel keuring is verplicht in Nederland. Om de 5 jaar dient de brandslanghaspel beproefd te worden, dat houdt in dat de slang afgeperst wordt met de maximaal toelaatbare werkdruk. De slang hoeft hiervoor niet losgekoppeld te worden van de haspel. Als er twijfel bestaat over de toestand van de slang adviseren we u het in de jaarlijkse controle te laten meenemen. Denk hierbij aan uitdrogen of scheurtjes, dit kan reden zijn om meteen tot vervangen van de slang over te gaan.Wanneer u uw keuringen niet op orde heeft  draait u na brand mogelijk zelf op voor de schade. Bolderdijk Brandpreventie voert deze brandhaspel keuringen uit. Wij zijn een REOB-gediplomeerd bedrijf.

Bolderdijk Brandpreventie biedt keuringen voor verschillende blusmiddelen:

  • Brandslanghaspels volgens NEN EN 671-3
  • Draagbare brandblussers volgens NEN 2559

Bolderdijk brandpreventie voert de jaarlijkse onderhoudskeuringen en de uitgebreide keuringen (elke 5 jaar)voor u uit.  Veel beginnende branden worden geblust met  een brandblusser of brandslanghaspel. Geslaagd blussen gaat samen met regelmatig geïnspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen. Voorkom matig onderhoud en laat uw brandslanghaspel goed afstellen en onderhouden

Wij onderhouden ieder merk en type brandslanghaspel.Wat kunt u zelf doen?
U kunt uw brandslanghaspel zelf regelmatig keuren op zaken als aanwezigheid, toegankelijkheid, bruikbaarheid, beschadigingen en gebruiksaanwijzing. Ook is het van belang te controleren of medewerkers weten waar de brandslanghaspels hangen en hoe ze werken.Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Voor verkoop van evenementen tapijt kunt u ook bij ons terecht. Tevens verkopen wij brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, blusdekens en EHBO-koffers.

Waarom kiezen voor Bolderdijk

  • Snel een afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Familiebedrijf met korte lijntjes
  • Gecertificeerd en REOB-erkend

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, Belgie en daarbuiten.

boldedijk_brand_preventieBel ons voor een vrijblijvende offerte of advies! Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden