Noodverlichting controle


Laat uw noodverlichting controleren door Bolderdijk Brandpreventie

Het is verplicht om noodverlichting te hebben in ruimten waar meer dan 75 personen in kunnen of wel groter dan 60m2. Noodverlichting controle is daarom verplicht in Nederland. Noodverlichting staat beter bekend als de groende bordjes met rennende mannetjes. Deze verlichting gaat pas aan als de stroom uitvalt

Bolderdijk zorgt er voor dat de noodverlichting goed werkt bij calamiteiten

Noodverlichting verhoogt de veiligheid van medewerkers, klanten en bezoekers. Noodverlichting geeft duidelijk aan waar de nooduitgang zich bevind en geeft bezoekers een veilig gevoel.

Om noodverlichting in iedere situatie de juiste kwaliteit te laten leveren is het onderhoud verplicht. Met het onderhoud wordt het armatuur gecontroleerd. De controle bestaat uit meerde onderdelen:

  1. Controleren op beschadigingen.
  2. Controleren of de lamp nog op de juiste plaatst hangt.
  3. Controleren op oververhitting.

Naast de controle van het armatuur wordt de batterij en de lamp preventief vervangen. Hiervoor zijn termijnen vastgelegd die de garantie geven op het juist functioneren van de noodverlichting. Bij het juist functioneren wordt bedoeld dat de noodverlichting het bij stroomuitval minimaal een uur vol houdt. De lamp wordt brandend gehouden door een accu. Deze accu heeft een garantie van 4 jaar en moet na deze termijn vervagen worden.

Noodverlichting inclusief het onderhoud is elk jaar verplicht! Als werkgever bent u verplicht het onderhoud uit te voeren en als gebouweigenaar bent u verplicht om noodverlichting te plaatsen.

Bolderdijk brandpreventie voert de jaarlijkse controle en de uitgebreide controles van uw noodverlichting voor u uit. Ook voor keuring revisie en hervullen van blusmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Voor verkoop van evenementen tapijt en brandvertragend flanel kunt u ook bij ons terecht. Tevens verkopen wij brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, brandslang haspels, blusdekens en EHBO-koffers.

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, Belgie en daarbuiten.

boldedijk_brand_preventie

Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies! Of vul ons contactformulier in.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te kunnen beantwoorden. Wij zullen deze gegevens NIET doorspelen aan derden. Zie hier voor onze Privacyverklaring

Kijk ook bij: Brandblusser keuren | Brandblusser controleren | Brandblussers huren | Verkoop brandblussers | Blusmiddelen keuren | Brandblusser kopen