Brandslanghaspel kopen

Heeft u één of meerdere brandhaspels nodig voor uw bedrijf of instelling? Bolderdijk verkoopt brandhaspels en brandblussers (schuim, ABF schuim, poeder of CO2). Een brandslanghaspel moet door een gecertificeerd loodgieter opgehangen worden. Bolderdijk levert tevens ECO/BIO schuim brandblussers, dat zijn brandblussers gevuld met milieuvriendelijk blusschuim. En dat voor maar een paar euro meer Brandhaspels en -blussers zijn wettelijk verplicht in alle gebouwen die publiekelijk toegankelijk zijn. Denk aan winkels, horeca, musea, hotels, B&B’s, kantoren, bedrijfsruimten, productieruimtes, evenementsruimtes (ook tijdelijk), studentenhuizen en appartementsgebouwen.Brandblussers en haspels zijn niet wettelijk verplicht in een privéwoning. Een brandblusser is echter wel aan te raden om optimaal beschermd te zijn tegen brand. Na de aanschaf is het raadzaam om  uw brandblussers en brandslanghaspels  te laten keuren en onderhouden.  Bolderdijk is u graag van dienst, met goed advies voor úw specifieke situatie. Bolderdijk denkt groen en levert ook  ECObrandblussers, dat zijn brandblussers gevuld met milieuvriendelijk blusschuim. En dat voor maar een paar euro meer.

Waarom een brandslanghaspel kopen bij Bolderdijk Brandpreventie?

 • Bolderdijk levert uitsluitend gekeurde brandblussers
 • ECO/BIO schuim brandblussers
 • Professioneel en persoonlijk advies op maat. Wij denken met u mee
 • Betrouwbaar met meer dan 40 jaar ervaring
 • Op locatie afgeleverd
 • Bolderdijk hangt de brandslanghaspels en blussers voor u op
 • Persoonlijke uitleg over het gebruik van de brandblussers
 • Wij zijn zeer flexibel en hebben korte lijntjes

Hoeveel brandslanghaspels en blussers kopen? Bolderdijk geeft gratis advies
Hoeveel brandblussers nodig zijn, hangt af van een  aantal factoren. Hoe groot is bijvoorbeeld het risico dat er brand kan uitbreken? Hoe groot is het bedrijf in oppervlakte en het aantal medewerkers? Het brandrisico bepaalt ook de keuze voor een poederblusser of schuimblusser, een CO2-brandblusser, schuimblusser F voor de Horeca, de F500 speciaal voor Lithium of een andere type blusmiddel. Bolderdijk geeft vrijblijvend advies!

Laat uw brandslanghaspel vervolgens keuren door Bolderdijk Brandpreventie
Brandslanghaspel is verplicht in Nederland. Wanneer u dit niet doet draait u na brand mogelijk zelf op voor de schade. Bolderdijk Brandpreventie voert deze branslanghaspel keuringen uit. Wij zijn een REOB-gediplomeerd bedrijf.

Bolderdijk Brandpreventie biedt keuringen voor verschillende blusmiddelen:

 • Draagbare brandblussers volgens NEN 2559
 • Brandslanghaspels volgens NEN EN 671-3
 • Verrijdbare brandblussers volgens NEN 2659

Bolderdijk brandpreventie voert de jaarlijkse onderhoudskeuringen en de uitgebreide keuringen voor u uit. Ook voor revisie en hervullen bent u bij ons aan het juiste adres. De maximale gebruikstijd van een brandblusser is 20 jaar.

Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Voor verkoop van evenementen tapijt,  brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, brandslang haspels, blusdekens en EHBO-koffers bent u aan het juiste adres.

boldedijk_brand_preventieBel ons voor een vrijblijvende offerte of advies! Of vul ons contactformulier in.

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten.

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden