Bolderdijk levert EHBO koffers en de vullingen. Wij hebben verschillende EHBO koffers voor bedrijven, verenigingen, scholen of voor thuis.  De EHBO koffers zijn compact en de inhoud compleet met A-kwaliteit verbandmateriaal en pleisters. Voor elke situatie de juiste koffer.

Picto’s of pictogrammen worden gebruikt om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Ze zijn wettelijk verplicht in het bedrijf. Pictogrammen zijn afbeeldingen die snel worden herkend. Ze geven informatie of instructie. Onze pictogrammen zijn van hoge kwaliteit en zijn sterk luminicerend. De picto’s zijn conform de wettelijke regelgeving. Bolderdijk heeft de volgende pictogrammen op voorraad:

  • Brandslanghaspel
  • Brandblusser
  • Nooduitgang

Naast EHBO koffers en Picto’s is Bolderdijk gespecialiseerd in de keuring revisie en het hervullen van blusmiddelen. Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Voor verkoop van evenementen tapijt kunt u ook bij ons terecht. Tevens verkopen wij brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, brandslang haspels en blusdekens

Waarom kiezen voor Bolderdijk

  • Snel een afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Familiebedrijf met korte lijntjes
  • Gecertificeerd en REOB-erkend

Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in. Wij reageren altijd snel!

 

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, Belgie en daarbuiten.

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden