Voorkóm brand met de brandvertrager van Bolderdijk

Bolderdijk Brand Preventie (BBP) is de specialist die zich bezighoudt met het brandvertragend impregneren van onder andere gordijnen, decordoeken, decoratiedoeken, vitrage, rieten matten, houten pallets en kratten, kunstplanten, en ook kerstbomen en kerstdecoraties. BBP is gevestigd in Amsterdam in de RAI ingang P9. Wij komen ook op locatie door heel Nederland, België en Duitsland

De brandvertrager als impregneermiddel
Brandvertrager als impregnatie kan gedaan worden bij u op locatie of bij BBP zelf. De middelen die daarbij gebruikt worden zijn onschadelijk en ongevaarlijk voor uw gezondheid en het milieu en vereisen verder geen specifieke voorschriften. Deze producten hebben niet tot nauwelijks nadelige invloed op de eigenschap van het materiaal en geven geen vlekken. Het product is uitermate gebruiksvriendelijk. Het is niet giftig, irriteert de huid en ogen niet en het heeft een neutrale PH-waarde. U kunt ook zelf impregneren, daarvoor kunt u de brandvertragende vloeistoffen bij ons kopen.

Certificeren na de behandeling brandvertrager impregnatie
Nadat uw materialen brandvertragend zijn geïmpregneerd ontvangt u een certificaat uitgegeven door ons. Hebt u zelf geïmpregneerd dan ontvangt u het certificaat nadat de materialen door BBP zijn gekeurd. Wij werken met een zeer scherpe prijsstelling

Bolderdijk Brand Preventie is uw partner voor brandvertragers! Wij komen op locatie door heel Nederland, België en Duitsland. Heeft u vragen over brandvertragers, vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 020-5491313 of 06-22485737.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Na 17:00 uur kunt u ons mobiel bereiken. Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten:-)

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden