Evenement tapijt

Bent u op zoek naar tapijt voor uw evenement of feest? Een loper voor de opening van uw evenement of theatervoorstelling? Met evenement tapijt zorgt u ervoor dat uw event tijdelijk goed in de picture staat. Tapijt voor evenement. Wij hebben praktisch alle denkbare kleuren. Het tapijt is in diversen afmetingen te bestellen. Of u nu een loper wenst van 1 meter breed x 1 meter lang of een loper van 3 meter breed x 60 meter lang, alles is bij ons te bestellen. Zelfs lopers van 2,46 meter x 10 meter etc. zijn geen probleem.

Het evenementen tapijt is brandvertragend Bolderdijk Brand Preventie (BBP) is al jarenlang werkzaam op het gebied van evenement tapijt. Wij hebben praktisch alle denkbare kleuren. Al onze evenement tapijten zijn brandvertragend om de brandveiligheid te garanderen.

Brandpreventie methoden bij evenementen
Brandpreventie bij evenementen is zeer belangrijk! BBP helpt u om brand te voorkomen in ruimtes waar veel personen tegelijk aanwezig zijn . Door middel van impregnatie maken wij materialen die vlam kunnen vatten brandvertragend. Hierbij wordt de brandontwikkeling sterk vertraagd.Bij de brandpreventie bij evenementen kunnen wij onder meer impregneren:

  • Gordijnen, vitrages en kunstplanten in publieke ruimtes
  • Decoratiedoeken
  • Decor en kaderdoeken in theaters
  • Decordoeken voor voorstellingen
  • Plafonds voor stands in tentoonstellingen
  • Rieten matten in ruimtes en voor tentoonstellingen
  • Kartonnen dozen

Heeft u vragen over evenement tapijt, vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 020-5491313 of 06-22485737. Wij zijn geopend van ma tm vrij: 8-17 uur. Na 17 uur kunt u ons mobiel bereiken.

Na het impregneren geven wij een certificaat af. Verder verhuren wij brandblussers om de brandveiligheid te optimaliseren.

Het impregneren van stoffen vindt plaats volgens de Nederlandse Norm NEN EN ISO 6941of NEN EN ISO 6941 / NEN 6065 wat voldoet aan brandklasse 2 of 4. Ook bestaande geïmpregneerde materialen kunnen door BBP gekeurd en gecertificeerd worden. Dit al vanaf 1968 naar tevredenheid van klanten en brandweerkorpsen. Bolderdijk is gevestigd in Amsterdam. Voor evenement tapijt is Bolderdijk Amsterdam uw Partner!

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten is ons werkgebied. Direct advies nodig? Bel Mike of Cindy 020-5491313. 

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden