Het brandvertragend maken van gordijnen verhoogt de brandveiligheid

Bolderdijk Brand Preventie (BBP) heeft een ruime ervaring in het brandvertragend maken van materialen en stoffen zoals gordijnen.

Professionele aanpak bij brandvertragend maken van gordijnen
Bij BBP kunt u terecht met de gordijnen die voor u brandvertragend geïmpregneerd moeten worden. U kunt ervoor kiezen dat BBP het op uw locatie doet of dat het deskundig team het in hun werkplaats voor u doet. Er wordt wel vooraf getest of uw gordijnstof brandwerend gemaakt kan worden en of de stof mooi blijft na behandeling. Hiervoor testen wij een staal van de stof. U bent dus verzekerd van een professionele aanpak. Het behandelde materiaal mag niet met water in aanraking komen anders is nabehandeling noodzakelijk 

Bolderdijk Brand Preventie impregneert wat u maar wilt
Verder maken wij ook andere voorwerpen brandvertragend zoals vitrage, decoratiedoeken, kunstplanten, rieten matten, houten pallets en –kratten, kerstversieringen en kerstbomen, decors in theaters en tapijten, gordijnen en inrichtingen van grote evenementen zoals beurzen en conferenties.Bolderdijk Brandpreventie is uw partner in het brandvertragend maken van gordijnen!

Wij zijn gevestigd in de Amsterdam RAI. Ingang P9.Heeft u vragen over brandvertragende gordijnen, vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 020-5491313 of 06-22485737.

Wij werken door heel Nederland, België, Duitsland en daarbuiten.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur. Na 17:00 uur kunt u ons mobiel bereiken.Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten 🙂

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden