Verkoop PFAS vrije brandblussers
PFAS vrije schuimblusser geen milieuschade veroorzaakt. Deze brandblusser is namelijk gevuld met een volledig biologisch afbreekbaar schuim, in tegenstelling tot de chemische fluorverbinding die in de gewone schuimblussers wordt gebruikt.Wilt u uw bedrijf of woning van brandblussers voorzien of wilt u onderhoud aan uw brandblussers en brandslanghaspels laten uitvoeren, Bolderdijk Brand Preventie (BBP) is dan een goede keuze. Wij zijn u graag van dienst, met het beste advies en de oplossing voor úw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor Bolderdijk voor PFAS vrije brandblussers

  • Bolderdijk verkoopt uitsluitend gekeurde brandblussers
  • Concurrerende prijzen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrouwbaar met meer dan 40 jaar ervaring
  • Op locatie afgeleverd
  • Bolderdijk hangt de brandblussers voor u op
  • Persoonlijke uitleg over het gebruik van de brandblussers
  • Korte lijntjes

Hoeveel brandblussers kopen?
Hoeveel brandblussers nodig zijn, hangt af van een aantal factoren. Hoe groot is bijvoorbeeld het risico dat er brand kan uitbreken? Hoe groot is het bedrijf of de ruimte in oppervlakte en het aantal medewerkers? Het brandrisico bepaalt ook de keuze voor een poederblusser of schuimblusser, een CO2-brandblusser of een andere type blusmiddel. Bolderdijk geeft vrijblijvend advies!

Laat uw brandblussers vervolgens keuren door Bolderdijk Brandpreventie
Brandblusser keuring is verplicht in Nederland. Wanneer u dit niet doet draait u na brand mogelijk zelf op voor de schade. Bolderdijk Brandpreventie voert deze brandblusser keuringen uit. Wij zijn een REOB-gediplomeerd bedrijf.

Bolderdijk Brandpreventie biedt keuringen voor verschillende blusmiddelen:

  • Draagbare brandblussers volgens NEN 2559
  • Brandslanghaspels volgens NEN EN 671-3

Bolderdijk brandpreventie voert de jaarlijkse onderhoudskeuringen en de uitgebreide keuringen voor u uit. Ook voor revisie en hervullen bent u bij ons aan het juiste adres. De maximale gebruikstijd van een brandblusser is 20 jaar.Bolderdijk Brandpreventie uit Amsterdam is, sinds 1968 het bedrijf voor het impregneren van stoffen en decoraties en controleert geïmpregneerde materialen door derden. Tevens verkoop van evenementen tapijt. Voor verkoop van brandblussers, blusmiddelen, nooduitgang armaturen, brandslang haspels, blusdekens en EHBO-koffers bent u aan het juiste adres.

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland en België.

boldedijk_brand_preventieVoor PFAS vrije brandblussers, bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies! Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden