Op zoek naar brandvertragende spray?

Bolderdijk Brand Preventie (BBP) is sinds 1968 de specialist op het gebied van het brandvertragend maken van stoffen en decoratiematerialen met brandvertragende sprays en coatings. Wij zorgen ervoor dat al onze klanten tevreden zijn en blijven.

Het proces van impregnatie
Het brandvertragend maken van materialen met brandvertragende sprays vindt plaats op uw locatie of u kunt ervoor kiezen dat het bij BBP wordt gedaan. De brandvertragende sprays zijn onschadelijk en ongevaarlijk voor de gezondheid en het milieu. BBP gaat altijd eerst voor u na of de bijzondere stoffen brandvertragend gemaakt kunnen worden en of ze mooi blijven na behandeling. Dit gebeurt aan de hand van een staal van de stof of materiaal. De brandvertragende sprays hebben doorgaans niet tot nauwelijks nadelige invloed op de eigenschap van het materiaal en geven ook geen vlekken.Het product is:

  • uitermate gebruiksvriendelijk
  • niet giftig
  • niet irriterend voor de huid en ogen
  • voorzien van een neutrale PH-waarde.

Let op

Het behandelde materiaal mag niet met water of vocht in aanraking komen. Als dit toch gebeurt, bijvoorbeeld door het reinigen met water, dan is nabehandeling noodzakelijk. Heeft u vragen over brandvertragende spray, vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 020-5491313 of 06-22485737.

Wij werken door heel Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur. Na 17:00 uur kunt u ons mobiel bereiken.

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Kortom heel Nederland, België en daarbuiten 🙂

Contactgegevens

Neem contact op met Cindy & Mike. Wij zijn iedere dag bereikbaar.


Wij zijn altijd bereikbaar via Whats app, e-mail of telefoon.

Wilt u langskomen?
Bel dan eerst voor een afspraak
Tel: 020-5491313
Mob: 06-22485737
(Na openingstijden)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag8.00 uur tot 17.00 uur

Bezoekadres:
Bolderdijk Brandpreventie
RAI Amsterdam
Wielingenstraat P9
1078 KK Amsterdam

Postadres:
Bolderdijk Brandpreventie
Postbus 20
1510 AA Oostzaan
info@bolderdijk.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden