Staal coating

HCA WL Steel is een brandwerende en brandvertragende coating die staalconstructies tegen vuurbelasting kan beschermen voor zowel binnen en buiten toepassingen tot C4 omgeving.

HCA WL Steel kan een brandwerendheid bieden tot 120 minuten en heeft qua brandgedrag de hoogst mogelijke classificatie B-s1,d) volgens 13501-1. HCA WL Steel is getest en beoordeeld volgens de Europese Norm EN 13381-8

En voorzien van CE – markering volgens ETAG 0182 -2. Hiermee voldoet HCA WL Steel aan het nieuwe bouwbesluit en de laatste CPR regelgeving.

HCA WL Steel behoeft geen topcoat, maar kan om esthetische redenen met HCA Topcoat worden voorzien. Deze topcoat is in bijna in alle standaard RAL en NCS kleuren verkrijgbaar.

Wij dragen zorg voor de laagdiktestaat met de berekende benodigde laagdikte per profiel. De bepaling van de benodigde laagdikte geschiedt volgens de voorgeschreven NEN normen ( NEN EN 1993-1-2 ) en eisen in het Bouwbesluit 2012 (of 2003).

De eisen die indirect aan de kwaliteit van bouwmaterialen of – producten worden gesteld zoals de geëiste brandwerendheid, profielfactor en kritieke staaltemperatuur zijn onderwerp van nationale regelgeving.

De wijze waarop de brandwerendheid van een product moet worden bepaald en kenbaar moet worden gemaakt volgt uit de Europese regelgeving ( geharmoniseerde norm ETA 018-2 of beoordelingsdocument

ISO 834 deel 11 ) die van toepassing is op het bouwbesluit.

Bolderdijk is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Purmerend, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Oostzaan, Landsmeer, Assendelft en Aalsmeer maar daarbuiten zijn we u uiteraard ook graag van dienst

Meer weten over onze staal coating. Vul dan het contactformulier in.

Graag maken wij vrijblijvend een offerte of bel ons op 020-5491313 of 06-22485737.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur. Na 17:00 uur kunt u ons mobiel bereiken.