Werkwijze

Wij kunnen bij u op locatie impregneren of bij ons in de werkplaats. De geïmpregneerde materialen worden voorzien van een certificaat van behandeling.

Zodra een certificaat verloopt, stellen wij u hiervan vrijblijvend op de hoogte. Mocht u een afspraak willen maken voor een controle, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen de materialen controleren en na goedkeuring ontvangt u wederom een certificaat. U heeft dan altijd een geldig certificaat in handen. Wij hebben al onze certificaten opgeslagen en deze zijn te allen tijde opvraagbaar.

Ook bestaande geïmpregneerde materialen kunnen door BBP gekeurd en gecertificeerd worden.

Als wij op locatie impregneren zorgen wij ervoor dat de omgevingsmaterialen worden afgedekt. Het plastiek wordt weer opgeruimd en u zult niet merken dat wij geweest zijn, behalve aan het certificaat van behandeling dat u later ontvangt. Mocht u het certificaat direct nodig hebben, ontvangt u meteen een geschreven certificaat en per post een origineel certificaat.

Graag ontvangen wij van te voren een staal van het materiaal dat geïmpregneerd moet worden, zodat wij deze kunnen testen. De geïmpregneerde staal sturen wij retour, zodat u ook kunt zien of er wat veranderd aan de stof of materiaal na impregnatie.

U kunt ervoor kiezen om de materialen zelf te impregneren.
De impregneermiddelen kunt u bij ons bestellen, maar u ontvangt geen certificaat. U krijgt duidelijke informatie hoe te impregneren en waar u op moet letten tijdens het impregneren. Mocht u een certificaat nodig hebben, kunnen wij altijd de door u geïmpregneerde materialen komen controleren. Worden de materialen goedgekeurd, ontvangt u een certificaat.

Wij testen vrijblijvend materialen waarvan u niet weet of de materialen geïmpregneerd kunnen worden. Wij testen welk impregneermiddel er gebruikt dient te worden op het betreffende materiaal. Tevens kijken wij of het materiaal uiterlijke veranderingen vertoont. Wij zullen het geïmpregneerde materiaal naar u terugsturen, zodat u zelf het resultaat kunt bekijken.